Πήραν και το ντέρμπι χαρταετών οι αετοί της ΑΕΚ


Πρώτοι με επιμέρους σκορ 13-10 αναδείχθηκαν οι αετοί της ΑΕΚ στις αναμετρήσεις της Καθαράς Δευτέρας. Οι κίτρινοι επικράτησαν στα σημεία των κόκκινων δηλώνοντας την φετινή τους παντοκρατορία.

Δύσκολα σηκώθηκαν (και φέτος) οι χαρταετοί αφού ο άνεμος δεν βοήθησε. Παρ'όλα αυτά, κάποιοι επίδοξοι χειριστές-πιλότοι κατάφεραν να τους πετάξουν και να τους κρατήσουν ψηλά, έστω και για λίγο, δίνοντας χρώμα στον συννεφιασμένο ουρανό της ημέρας. Την τιμητική τους είχαν όπως ήταν αναμενόμενο οι αετοί των ομάδων και ειδικά της ΑΕΚ, που η απόδοσή της σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ έχει προκαλέσει φρενίτιδα στους οπαδούς της. Έτσι, οι αναμετρήσεις φέτος είχαν ενδιαφέρον γιατι μέχρι περυσι, η επικράτηση του Ολυμπιακού ήταν αδιαφιλονίκητη.

Σε Άργος, Πάνορμο και Βλυχάδια οι κόκκινοι αετοί επικράτησαν των υπολοίπων αλλά στις υπολοιπες περιοχές (Βοθύνοι, Βαθύ, Αργινώντα και πάει πάνω) οι ΑΕΚτζήδες πήραν την νίκη και το πρωτάθλημα. Αξίζει να πούμε πως οι πράσινοι φέτος ήταν ελάχιστοι, όπως είναι και οι βαθμοί που έχουν μαζέψει στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

Τα πειράγματα από δω και εκεί, δεν έλειψαν με τα αίματα να ανάβουν σε ένα χωράφι στο Καντούνι, όπου το ουζάκι έρεε άφθονο. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση έληξε ισόπαλη, με τους υποστηρικτές των δύο ομάδων να συμβιβάζονται τελικά και να δίνουν ραντεβού σε ένα χρόνο

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια