Ριάλιτι γυμνιστών ετοιμάζει σουηδικό κανάλι στην Τέλενδο

Μια ακόμη ευκαιρία ανάδειξης της ομορφιάς των νησιών μας, έρχεται από τη Σουηδία. Η παραγωγή του καναλιού TV6 αποφάσισε να γυρίσει στην Τέλενδο ένα ριάλιτι επιβίωσης στο οποίο όμως οι διαγωνιζόμενοι θα φορούν... τίποτα.


Η επιλογή της Τελένδου ήρθε από τον υπεύθυνο προγράμματος του καναλιού, ο οποίος την επισκέφθηκε τον περασμένο Μάιο με τη γυναίκα του. Το ιδιόρρυθμο ζευγάρι πέρασε 2 βδομάδες στο πανέμορφο νησί και το θεώρησαν την καλύτερη επιλογή για το νέο πρότζεκτ που ετοιμάζουν. Το Naken Kamp, θέλει 14 γυμνούς άνδρες και γυναίκες να αγωνίζονται για την επιβίωσή τους με στόχο το έπαθλο των 1,5 εκατομμυρίων κορωνών.

Οι υπεύθυνοι της παραγωγής έχουν ήδη επισκεφθεί την Παραλία της Πόθας (σ.σ εκεί θα μένουν οι ξεβράκωτοι), κάνοντας παράλληλα μια πρώτη συζήτηση με τους κατοίκους, οι οποίοι φαίνεται πως αντέδρασαν θετικά. Αν μη τι άλλο, πρόκειται για μια σημαντικού μεγέθους επένδυση που θα αποφέρει σημαντικά οφέλη- τόσο σε επίπεδο δημοσιότητας, όσο και οικονομικής ανάπτυξης. Διαφωνίες ως προς αυτό δε μπορεί να υπάρχουν· οι άνθρωποι του καναλιού διαβεβαιώνουν εξάλλου τους κατοίκους, πως δεν υπάρχει περίπτωση να δουν κάποιον διαγωνιζόμενο, να κυκλοφορεί στο νησί όπως τον γέννησε η μάνα του.

Το παιχνίδι αναμένεται να διεξαχθεί Ιούνιο-Ιούλιο 2018 αν φυσικά δοθεί και η άδεια από το δημαρχείο, την περιφέρεια νοτίου Αιγαίου, το Υπ. Περιβάλλοντος, τη φιλοζωική, το ΑΙΓΑΙΟ ΤV και την ΕΡΤ. Η προβολή του θα είναι αποκλειστικά για ενήλικες και θα μεταδίδεται τόσο στη Σουηδία όσο και στη Νορβηγία. Περισσότερα για το τσίτσιδο παιχνίδι επιβίωσης θα ανακοινωθούν με τη νέα χρονιά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια