2€ επιστρέφονται από τη συναυλία, λόγω της απουσίας Σ.Διονυσίου


Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η χθεσινή εκδήλωση "Αναφορά στους θρύλους" στο δημοτικό στάδιο. Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε να τιμήσει το Νίκο Κούρο και παράλληλα να διασκεδάσει με τις επιτυχίες της Τζ.Βάνου, του Γ.Πάριου, του Γρ.Μπιθικώτση και του Στρ. Διονυσίου. 'Οσοι πάντως περίμεναν να ακούσουν τον "Ταξιτζή" τον "Σαλονικιό" ή το "'Ακου βρε φίλε", μάλλον απογοητεύτηκαν αφού ο Στέλιος Διονυσίου δεν εμφανίστηκε ποτέ.



O γιος του άρχοντα της νύχτας Στράτου Διονυσίου, δεν κατάφερε να έρθει ενώ αναμένεται να υπάρξει ενημέρωση και από το δήμο για το λόγο της απουσίας του. Παρ' όλα αυτά, φανατικοί του θαυμαστές είχαν συγκεντρωθεί κατά εκατοντάδες στο γήπεδο κρατώντας μπουκάλια ουίσκυ-έτοιμα να ανοίξουν με την πρώτη πενιά του "Ακου βρε φίλε"- και με όλη τη διάθεση να χορέψουν μια ζεμπεκιά. Τα ουίσκια όμως δεν άνοιξαν ποτέ και τα τριχωτά παλικάρια με τα ξεκούμπωτα πουκάμισα παρέμειναν καθισμένα στη θέση τους. 


Από τη στιγμή που το εισιτήριο αφορούσε 4 και όχι 3 τραγουδιστές, ο δήμος αποφάσισε να επιστρέψει ένα μέρος του εισιτηρίου σε όσους παρευρέθησαν στην εκδήλωση. Από την Τρίτη 22/8 έως την Παρασκευή 25/8 όσοι έχουν απόκομμα του εισιτηρίου, θα μπορούν να απευθύνονται στο αρμόδιο γραφείο για την επιστροφή 2 ευρώ για κάθε ένα. Η επιστροφή δε θα ισχύει για τα παιδικά εισιτήρια, καθώς είναι λογικό τα παιδιά να μην πήραν χαμπάρι ποιος έλειπε -απλώς τα κουβάλησαν οι γονείς τους.


Ο δήμος ευχαριστεί τις χιλιάδες κόσμου που παρευρέθησαν και θεωρεί πως η συναυλία ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες μας, έστω και με έναν καλλιτέχνη λιγότερο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια