Τα Χριστούγεννα θα πέσουν στις 25 Δεκεμβρίου υποστηρίζει το 89% των Καλυμνίων. (γκάλοπ)


Εντυπωσιακά είναι τα αποτελέσματα του γκάλοπ που διεξήγαγε ο Αχινιός την περασμένη βδομάδα και καταγράφουν τον παλμό του νησιού, τις ανησυχίες για τη ζωή στην Κάλυμνο και την περίοδο των γιορτών. Δείτε αναλυτικά όλες τις ερωτήσεις:
Η συντριπτική πλειοψηφία υποστηρίζει πως τα Χριστούγεννα φέτος θα πέσουν στις 25 Δεκεμβρίου. Σε σχετική ερώτηση, το 89% απαντά πως σίγουρα θα είναι στις 25 του μήνα, ενώ το υπόλοιπο 27% δείχνει να μην πείθεται από το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια τα Χριστούγεννα πέφτουν πάντα την ίδια ημερομηνία.


Όσον αφορά τις διακοπές τους, οι Καλύμνιοι προτιμούν σε μεγάλο ποσοστό την Πεζούλα του Καφούρου ενώ 2ο στις επιλογές τους έρχεται το Ντάργουιν. Φαίνεται λοιπόν πως ένα μεγάλο ποσοστό επιθυμεί τις διακοπές του στην εξωτική πρωτεύουσα της βόρειας Αυστραλίας αποφεύγοντας έτσι τις συνηθισμένες επιλογές που κάνουν οι περισσότεροι εντός και εκτός Ελλάδος.




Ο Αχινιός δε θα μπορούσε να μη θίξει και το θέμα των πλημμύρων που έπληξαν το τελευταίο διάστημα το νησί:

Συγκλονιστικά είναι τα αποτελέσματα από την ερώτηση σχετικά με την προέλευση του Αγίου Βασίλη
Η συντριπτική πλειοψηφία (80%) λέει πως ο Άη Βασίλης έρχεται πάνω ΄πο το Μαράσι και όχι από την Καισαρεία (15%) ή την Φινλανδία (7%)


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια